Softamore öppnar popup-butik

KLÄM, KÄNN OCH LUKTA

Även om restriktionerna äntligen är över så är det fortfarande viktigt att vara försiktig och visa respekt för våra medmänniskor. Det är trots allt underbart skönt att äntligen kunna träffa nära, kära, vänner och bekanta.

I oktober månad öppnade vi vår första popup-butik i Borås! Gå ut, ta en skogspromenad, andas frisk luft och besök oss på Viskastrandsgatan. Du hittar oss mellan Textile Fashion Center och Pumphuset. Varmt välkommen!

I popup-butiken kan du se vårt utbud av bäddset och loungewear med alltifrån kimonos till t-shirt och pyjamas. Kläm och känn på kvalitén och njut av den silkeslena känslan du också!

 

Ekologisk Gots-certifierad bomull

Visste du att det krävs stora mängder vatten, konstgödsel och bekämpningsmedel för att odla vanligt bomull?
Det är av just den anledningen som vi på Softamore använder ekologisk Gots-certifierad bomull i våra bäddset, helt utan bekämpningsmedel och konstgödsel. För att minska på vattenkonsumtion blandar vi dessutom ut den ekologiska bomullen med modal, vilket är en skogsbaserad fiber. Det finns flera fördelar med modal, bland annat är det ett mjukt och tåligt material men förmodligen bäst av allt så bryts det ner helt naturligt.

Mer om detta kan du läsa här >> Miljövänliga bäddset

POPUP-BUTIK

Öppet:
Fredag 12.00 – 17.00
Lördag 10.00 – 14.00

Adress:
Viskastrandsgatan 1C,
506 30, Borås

Läs mer från Softamore..

Svensk sommar när den är som bäst.

Svensk sommar när den är som bäst.

Med sköna och mjuka loungewear lättar du upp stämningen. Det är bekvämt, snyggt och helt utan ansträngning. Njut av ett enklare liv utan stress.

Softamore spring vibes – Dags att ta in vårkänslorna i sovrummet

Softamore spring vibes – Dags att ta in vårkänslorna i sovrummet

Det är hög tid att vårstäda i sovrummet, släpp in ljuset och plocka in de första vårblommorna, känn doften av nystädat i rummet.  Passa på att investera i nya bäddset till era sängar. Att sova i våra bäddset är en unik upplevelse. De är inte bara vackra för ögat, de…

Kära Softamorevänner

Det här är en märklig tid för oss. Det har inte undgått någon och alla drabbas på ett eller annat sätt. Precis som alla andra har vi på Softamore fått anpassa oss till situationen. Som nystartat företag letar vi efter nya möjligheter och kreativa lösningar för att…

Frukost med Softamore

Frukost med Softamore

Här kommer våra recept för en hälsosam start på dagen.Alla recept nedan är inspirerade av Leila Lindholm och så goda. CHOKLADGRANOLA – är våran favorit, perfekt att toppa yoghurt eller filen med.Du behöver: 5 dl dinkelflingor, 5 dl havregryn, 2 dl grovt hackad…

Varukorgen är tom