Kära Softamorevänner

Det här är en märklig tid för oss. Det har inte undgått någon och alla drabbas på ett eller annat sätt. Precis som alla andra har vi på Softamore fått anpassa oss till situationen. Som nystartat företag letar vi efter nya möjligheter och kreativa lösningar för att hålla företaget på rätt kurs.
Branschen har stannat upp och vi har alla fått en möjlighet att omvärdera vad vi gör och varför. Från start har hållbarhet varit vårt fokus. Vår vilja att förbättra både för människa och miljö är grundstenarna i vårt företag och vi är mycket stolta över arbetet vi påbörjat. Dock har vi lång väg att gå men det är en aldrig stillastående resa. Att våra produkter tillverkas under bra förhållanden och på ett hållbart sätt känns bra för oss. Vi hoppas att det även får våra kunder att må bra.
Som resten av världen och hela vår bransch gör vi vårt bästa för att ta oss igenom denna oroliga tid. På grund av detta har vi beslutat att sänka våra webshopspriser på hela sortimentet tills detta är över och vardagen blir mer som vanligt igen.
Tiden att köpa saker för sakens skull är förbi. För oss är det viktigt att bara köpa det vi behöver eller att det är saker som betyder något för oss. Att de är korrekt tillverkade och kommer att bestå.
Vi hoppas att vi alla i slutet av denna epidemi kommer ut starkare, klokare och mänskligare än när vi gick in i den och att den ger oss nya insikter som kommer att berika vår framtid.
Ta hand om dig och alla omkring dig.

All kärlek till er.
Linda & Malin
Varukorgen är tom