Vi hade arbetat ett antal år ihop och samtalen gled mer och mer in på olika projekt. Vi var båda eniga om att vi ville ha en förändring i våra liv, som då mest bestod i att bara stressa för att hinna med alla ”måsten”. Det kändes viktigt att ta vara på tiden, få mer frihet och meningsfull tid med våra familjer och vänner. Vi drömde om ett softare liv där vi kunde förverkliga våra drömmar och samtidigt använda våra erfarenheter från tidigare arbeten, för att göra nytta för både människa och miljö.

Vi har mycket kvar för att nå dit vi vill – att erbjuda möjlighet till ett softare liv – men vår resa har precis börjat. Vill du följa våra projekt, följ oss gärna på Instagram och läs våra nyhetsbrev.  Där kommer vi att dela med oss av vår resa och vi hoppas även på en dialog med er om hur vi kan hjälpas åt att varva ner och få ett skönare liv.

Vi har tydliga mål

både för företaget och för oss själva. För Softamore står hållbarhet i fokus, det är ett centralt begrepp i allt vi gör. Det är givetvis viktigt att våra produkter är av god kvalitet och att de håller länge, men det är även viktigt att de produceras med omtanke för både miljö och för människorna bakom produktionen. Vi har kommit en bra bit på väg och sakta men säkert faller bit för bit på plats. Viktigt för de kommande åren är att skapa full transparens i produktionskedjan och att fortsätta arbeta för att våra produkter ska göra minimal åverkan på miljön. För oss, Malin och Linda är det viktigt att det vi gör görs med omtanke. Strävan att bidra till ett softare liv ska genomsyra hela Softamores verksamhet.

Vilka är då vi?
Vi är två tjejer som är ny­fikna på livet och älskar projekt och våra familjer. Vi är båda bosatta i Borås med omnejd, Tygrikets mecka. Detta har givetvis påverkat våra val i livet och vad vi arbetar med idag. Från barnsben har textil och hantverk genomsyrat våra liv. Vi har genom åren fått möjligheten att arbeta med en mängd starka och inspirerande personer som har gett oss förtroende och stöttat oss på vägen. Tack till er alla. Linda & Malin

Softamore loungewear

I vår kommer vi att presentera en loungewear-kollektion. Kollektionen består av produkter designade med skandinavisk enkelhet, framtagna i exklusiva material och bästa passform för både softa dagar och sköna nätter.
Vi har fokuserat på sköna material i ekologisk bomull och modal och vår badkollektion är tillverkad i återvunnen polyester.
Håll utkik på vår hemsida, signa upp dig för vårt nyhetsbrev och följ oss på instagram eller facebook för att inte missa vårt introduktionserbjudande i vår.

Varukorgen är tom