Vår story

Vi vågar tro på mindre stress och ett skönare liv
i kombination med hållbar produktion.

Softamore grundades 2018 med målet att skapa ett skönare liv i kombination med hållbar produktion!

 

Hållbarhet är en självklarhet

I vårt hållbarhetsarbete jobbar vi aktivt med alternativa produktionslösningar. Miljö och hållbarhet är viktigt för oss. Vår nya kollektion är producerad på vår egen fabrik i Borås, Textilfabriken. Svensk produktion är något som ligger oss varmt om hjärtat och som vi tror kommer bli än mer viktigt framöver. Bara genom att vara delaktiga i textila värdekedjan kan vi vara med och förändra och förbättra. Vårt textila arv vill vi förvalta och utveckla för att anpassa till framtidens produktion.

Att leva ett skönt liv är något som påverkar oss undermedvetet. Vi vill vara med och utveckla en livsstil som alla behöver när livet blir alltför trångt, komplicerat och stressigt. Vi vill genom god design och mjuka former sätta en lyxig guldkant på vardagen. Vill hjälpa mäniskor att bromsa in så det kan förverkliga drömmen om ett skönt liv. Vi erbjuder hållbara produktkoncept som förenar färg, form och funktion med en cool attityd för de som vågar vägra stress, vill njuta av ett renare samvete och leva ett softare liv.

 

Våga vägra stress

Idag lever vi mitt i den digitala transformationen. Teknologin ökar hastigheten i samhället vilket påverkar människors hälsa. Med ny teknologi bygger vi allt större städer, publicerar vår vardag på sociala plattformar och drivs av en ständig stress av att aldrig räcka till. Vi springer ur oss själva och jagar vind. När det moderna samhället blir alltmer komplicerat och hetsigt är det viktigare än någonsin att finna sin fristad. En plats som motverkar stress och spänningar. Ett ställe där man kan slappna av, gå ned i varv och vara sig själv. En oas där livet är skön helt enkelt. Resultatet är bättre hälsa, ökad glädje och mer gemenskap i en digitaliserad värld där behovet av hela människor, klarare tankar och ett skönare liv har högsta prioritet.

Varukorgen är tom