Vilken härlig start på vår resa med Softamore

Vi hoppas att ni är nöjda och sover skönt om natten.

I dessa virustider kanske vi är extra oroliga för framtiden. Vad händer, vad kommer att hända, hur påverkar det oss, mig som person, min familj? Frågetecknen är många men positivt är att så många vill hjälpa till och att vi visar att vi bryr oss om varandra.
Just nu känns det extra viktigt att ta hand om varandra, att vara tillsammans i nuet. Kanske är det också just nu vi skall ta första steget att varva ner? Alla “måsten” blir helt plötsligt färre och helt plötsligt fick man tid att läsa den där boken som vi fick tips om men som hamnade i hyllan, röja i garderoben och rensa bort det vi inte använder och dela med oss till någon som uppskattar det lite mer. Kanske baka? Baka bröd är rogivande och såå gott, doften av nybakt bröd är det bästa vi vet.

Vi vill tacka alla er som handlat och/eller signat upp på vårt nyhetsbrev genom att ge er 30% på nästa köp – använd koden: softamore
Några fina ord från våra nöjda kunder.
* Jag vill slå ett slag även för #softamore underlakan. Vilken skillnad att sova på sådana jämfört med vanliga underlakan! Sååå sköna!
* Vi är så nöjda med era lakan! De är underbara att sova i ????
* Vilka fina bilder och så skönt det ser ut att få krypa ner där! Själv är jag super-dupernöjd med mitt bäddset i färgen sand, men blir onekligen sugen på fler färger.
* De är såååå sköna att sova i! ????????????????
* Helt underbara lakan….man bara längtar att det blir kväll igen…????????????
* Sov första natten i nya lakanen i natt – TOTAL magi!! ????
Tips för en skön natts sömn
Det är många som vrider sig i sängen en rejäl stund när det är dags att sova. Här är sömnforskarnas tips för att varva ner inför läggdags och därmed sova lite bättre.

1. Ha ett block intill sängen och skriv ner alla tankar och funderingar. Då slipper du stressa över att glömma bort dem till morgonen och kan släppa alla tankar under natten.

2. Gå och lägg dig vid samma tid varje dag. Att skapa en sovrutin gör att kroppen ställer in sig på sömn och det blir lättare att somna.

3. Skaffa dig en rutin som gör att du varvar ner innan läggdags. Stressar du i säng är det svårt att somna. Avsätt 30 minuter innan du ska lägga dig och lägg den tiden på att varva ner.

4. Lyssna på lugn musik eller stretcha kroppen innan du går och lägger dig. Titta helst inte på TV, men måste du ha TV:n på innan läggdags, se till att det är ett program som får dig lugn.

5. Se till att sovrummet bara associeras med sömn. Använd varken datorn eller mobilen i sängen. Dessa aktiviteter stimulerar hjärnan, istället för att göra dig avslappnad.

6. Träna! Ibland känns det som om träning är botemedlet för det mesta, men det är faktiskt bevisat att träning hjälper både sömnen och minskar även oro och ångest, något som kan hålla dig vaken om nätterna.

7. Undvik koffein och alkohol timmarna innan läggdags. Båda kan bidra till ökad ångest vilket kan påverka din sömn. Och kom ihåg att det finns koffein även i te och choklad ;-).
Varukorgen är tom