Softamore på Uddetorp Säteri

Vi är så glada att få finnas i sovrummen på Uddetorp Säteri.
Denna säsongen kommer Uddetorps gäster att få tillbringa natten i våra mjuka sköna bäddset.Vi hoppas att de kommer att sova som prinsar och prinsessor med en känsla av att ha sovit på små fluffiga moln.
UDDETORP SÄTERI – En speciell plats med vackra miljöer
Har du aldrig besökt Uddtorp Säteri rekommenderar vi det varmt.
Ingela och hennes fantastiska personal ser till att din dag blir ett minne för livet. Uddetorp Säteri tillsammans med sina vackra miljöer är en speciell plats för speciella tillfällen.
Bröllop och fest – Livets viktigaste, roligaste och vackraste fester ska andas glädje, kärlek och värme. Uddetorp Säteri erbjuder en förtrollande atmosfär, en miljö för såväl bröllop och dop som fest och jubileum.
Konferens och Kickoff – Hos Uddetorp Säteri finns allt som behövs för en lyckad konferens och kickoff. Här hittar ni den perfekta balansen mellan puls och avkoppling.
Aktiviteter – Hos Uddetorp Säteri finns något för alla, vinprovning, lerduveskytte, hinderbana och något för kropp och själ för att nämna några.
Är ni nyfiken på vad Uddetorp Säteri har att erbjuda, besök deras hemsida genom att klicka här : https://www.uddetorpsateri.se/
eller följ dem gärna på deras inspirerande instagramkonto: https://www.instagram.com/uddetorpsateri
Varukorgen är tom