Vår story

Vi erbjuder hållbara produktkoncept som förenar färg, form och funktion med en cool attityd för de som vågar vägra stress

Softamore grundades 2018 av Linda Göthberg och Malin Wiland.
Efter mer än 20 år i modebranchen och arbeten med inköp, design, produktion och försäljning, ville vi använda våra erfarenheter till att skapa ett hållbart koncept för en softare livsstil.

Idag lever vi mitt i den digitala transformationen. Teknologin ökar hastigheten i samhället vilket påverkar människors hälsa. Med ny teknologi bygger vi allt större städer, publicerar vår vardag på sociala plattformar och drivs av en ständig stress av att aldrig räcka till. Vi springer ur oss själva och jagar vind. När det moderna samhället blir alltmer komplicerat och hetsigt är det viktigare än någonsin att finna sin fristad. En plats som motverkar stress och spänningar. Ett ställe där man kan slappna av, gå ned i varv och vara sig själv. En oas där livet är skönt helt enkelt.

Vi vill genom god design och mjuka former sätta en lyxig guldkant på vardagen. Vi vill hjälpa människor att bromsa in så de kan förverkliga drömmen om ett skönt liv.
Vi erbjuder hållbara produktkoncept som förenar färg, form och funktion med en cool attityd för de som vågar vägra stress. Resultatet är bättre hälsa, ökad glädje och mer gemenskap i en digitaliserad värld där behovet av hela människor, klarare tankar och ett softare liv har högsta prioritet.

Slow living

Do good feel good

Enjoy the softer side of life

Varukorgen är tom